Van potlood tot woongenot! Dat is de de slogan van TIKO B.V.!

Vanaf idee tot uitvoering is wel een veel ander gehoorde uitspraak, maar wij maken die uitspraak ook waar. Vanuit onze specialisaties kunnen wij zelfs voor u, en uiteraard als u het wenselijk acht, bemiddelen in de aankoop van grond, we kunnen voor u alle vergunningen indienen tot en met het sleutelklaar (inclusief keuken en sanitair) opleveren van de woning.

Als u voor TIKO B.V. kiest, dan kiest u voor persoonlijke benadering. Uw opdracht wordt afgestemd op uw wensen, behoeften, situatie en mogelijkheden.

Dit alles begint met een intake-gesprek. Tijdens dit persoonlijke gesprek wordt er naar u geluisterd. Er wordt geluisterd naar uw wensen en naar uw eisen. En vertel al uw wensen en uw eisen, want op deze manier worden wij in de gelegenheid gesteld om voor u uw persoonlijk en op maat gemaakt TIKO-PLAN te maken. Dit TIKO-PLAN wordt in het vervolggesprek aan u gepresenteerd, inclusief de offerte en prijsberekening. Wenst u meer informatie over uw persoonlijk TIKO-PLAN, neem dan contact met ons op.

Afdrukken E-mailadres

  • IMG 8425tek
  • IMG 8425